RacingSportiva

Helmets Gear & Equipment

Een bedrijf gevestigd daar waar de actie is, op paddock 1  van Circuit Zandvoort. Wij kunnen u alles op het gebied van autosport artikelen leveren. Onze merken zijn Arai, Bell,FreeM, GoPro, Mechanix,  OMP, Puma, Schroth, Stilo en GoPro. Kom gerust een keer langs in onze shop gevestigd op paddock 1.

ARAI
Een merk dat geen introductie behoeft. Arai helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd. En dankzij innovatieve technologie zal die voorsprong in de komende jaren alleen maar verder uitgebreid worden. Hieronder treft u een overzicht van alle beschikbare Arai modellen, zit u model er niet bij of heeft u een andere vraag over de Arai helm, neem dan gerust contact met ons op.

BELL

Bell een A merk onder de helm fabrikanten. Van carbon 8860 tot instap model 8858 alles is leverbaar


De specialist in veiligheidsuitrusting, van raamnet tot 6-puntsgordel tot het bekende Hans System, Schroth is de technologie leider! Een goed voorbeeld van de specialisatie van Schroth is het Tethers “vision advantage” systeem welk veel meer zijdelingse beweging vrijheid geeft bij het dragen van het Hans systeem!Meer informatie hierover treft u op de Schroth product pagina. Wij kunnen alle Schroth producten leveren.

 

FREEM
Een jong zeer dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in op maat gemaakte design producten. Alles wordt ontworpen en geproduceerd in Italy.  Naast de autosport heeft FreeM ook producten voor karting in het assortiment.Ook voor teamwear moet u bij FreeM zijn. Uiteraard zijn de producten van FreeM gemaakt conform de laatste FIA norm op het gebied van brandveiligheid.

MECHANIX
Mechanix Wear original handschoenen zijn  speciaal ontwikkeld voor veeleisende monteurs in de pits. Na 4 jaar sinds de lancering van dit merk gebruiken bijna alle Amerikaanse Nascar, Indycar en de Formule 1 teams van de  Mechanix Wear handschoenen.

Deze handschoenen zijn het perfecte compromis tussen beschermende dikte en comfortabele dunheid op kritische plaatsen van de hand waar u "gevoel" nodig heeft. De gebruikte materialen zijn ademend.

De Mechanix wear handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten in het keuzemenu hierboven. Neem voor afwijkende maten contact op, wij kunnen leveren van XS tot XXL.

 

Een Italiaans merk wat zijn sporen al dik verdient heeft in de auto/rally en kartsport. Alle racewear leverbaar, van instap-model overall tot high-end lightweight overall.

 

 

 

 

 

 


Facebook Twitter

Copyright 2009 © RacingSportiva | Alle prijzen inclusief BTW | Algemene voorwaarden